HÖSTLOVSCAMP ELIT KNIVSTA

30 oktober-1 november, 2023


Varmt välkomna till BB Goalie Academys Höstlovscamp Elit 30 oktober-1 november i CIK-hallen/Knivsta Ishall, Knivsta. Campen passar dig som brinner för att utveckla ditt målvaktsspel och inte är rädd för att jobba hårt. Vi ser till målvaktsspelet som helhet och utmanar dig i dina ageranden på isen. Under tre campdagar kommer du att få jobba både på dina styrkor och på dina svagheter, allt för att du ska utvecklas maximalt som målvakt. Vi välkomnar målvakter födda 2013 och tidigare på målvaktscampen. Utöver ispassen så är det även ett teoripass och ett fyspass per dag.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: CIK-hallen/Knivsta ishall, Parkvägen 31 A, Knivsta

 

 


DETALJER HÖSTLOVSCAMP ELIT

 
 

DATUM

30 oktober-1 november

PRIS

3 995 kr

ÅLDRAR

Målvakter födda 2013 och tidigare - Målvakterna delas in i grupper på isen efter ålder och nivå
 
 

HÖSTLOVSCAMP INNEHÅLLER

  • 6 målvaktspass á 1 h 20 min
  • 3 fyspass
  • 3 teoripass
  • 3 luncher
  • Mellanmål
 

PRIS

3 995 SEK (inkl. bokningsavgift på 1500 SEK).

RABATTER

Vårt rabattsystem är följande: När du genomfört en camp eller akademi hos oss får du 5% rabatt på nästa camp/akademi du bokar under samma kalenderår. När du gått två camper/akademier hos oss får du 10% på alla efterföljande camper/akademier under samma kalenderår. Rabatter på efterföljande camper gäller endast om du genomfört camperna du bokat tidigare under samma år. Observera att vi inte har några rabatter på våra sommarcamper, men genomförd sommarcamp ger rabatt på efterföljande camp enligt ovan. Våra rabatter löper per kalenderår. Om ni har rätt till rabatt och betalar anmälningsavgiften vid bokning så lägger vi rabatten på slutbetalningen. Väljer ni att betala hela campavgiften vid bokning betalar vi tillbaka rabatten till er.

SCHEMA

Vi skickar ut schema och information ca en vecka innan campen startar.

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och campavgiften återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Undantag gäller vid uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga, då återbetalas campavgiften exkl. bokningsavgiften på 1500 SEK. Bokningsavgiften återfås ej. Intyget skall vara oss tillhanda före campstart. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Om exceptionella yttre omständigheter (t ex Coronavirus) gör att campen måste ställas in behåller BB Goalie Academy 200 SEK i administrativa avgifter medan resterande belopp betalas tillbaka till kunden. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka camper eller akademier hos BB Goalie Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka campen. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.

 
 

CAMPEN ÄR FULLBOKAD

RESERVLISTA

Campen är fullbokad och om ni önskar kan ni ställa er på reservlistan nedan. Vi hör av oss direkt en plats öppnar upp sig och det är er tur i kön, och ni bestämmer då om ni fortfarande har möjlighet att ta den platsen eller inte.

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.
  • Reservlista Höstlovscamp Elit Knivsta
    Att skydda Era personuppgifter är viktigt för oss, särskilt när det gäller skydd av den personliga integriteten vid bearbetning och användning av denna information. Om Ni har gett oss Era personuppgifter, kommer dessa inte att utlämnas till tredje part. Dessutom har Ni rätt, i enlighet med lagstadgade bestämmelser, till rättelse, blockering och radering av Era personuppgifter. På skriftlig begäran, via post eller e-post, kommer vi att informera Er kostnadsfritt om de personuppgifter som erhållits från webbplatsen och lagras. Vänligen skicka Er skriftliga begäran till info@bbgoalie.com