SOMMARCAMP KNIVSTA 2020

v. 27


Välkommen till BB Goalie Academys Sommarcamp Knivsta v. 26, 2020. Sommarcampen äger rum i CIK-hallen i Knivsta (Centrum för Idrott och Kultur), ca 40 minuter norr om Stockholm (ca 20 minuter från Arlanda). Campen vänder sig till dig som har ett stort inre driv, som tycker om att jobba hårt och är ambitiös i dina satsningar att utvecklas som målvakt. Denna sommarcampsvecka kräver en mycket bra fysisk status då träningen denna camp ställer stort krav på den biten.

OBS! Vi rekommenderar ej denna campvecka till nybörjare.

Utöver ispassen kör vi även ett fyspass per dag, ett rörlighetspass per dag samt teori. Vi arbetar fokuserat och utmanar dig både mentalt och i dina ageranden på isen, allt för att du ska utvecklas maximalt som målvakt. Björn Bjurling är huvudinstruktör på campen och bland andra är Pecka Alcén gästinstruktör.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: CIK-hallen, Parkvägen 31A, 741 40 Knivsta, Sverige
 
 


CAMPINFORMATION

 
 

DATUM

måndag 29 juni-fredag 3 juli

PRIS

6 500 SEK

ÅLDRAR

Målvakter födda 2001-2007
 
 

CAMPEN INNEHÅLLER

  • 10 målvakts-specifika ispass
  • Upp till två ispass med en utespelargrupp
  • Fem teoripass
  • Fem fyspass utformade specifikt för målvakter
  • Fem rörlighetspass
 
På denna camp erbjuder vi endast dagelev, men önskar du boka boende, se nedan för mer information.

PRIS DAGELEV:

6 500 kr (varav 3 000 kr är bokningsavgift). Dagelev innefattar lunch, middag, mellanmål, träningströja is och vattenflaska. Från april 2020 erläggs hela campavgiften med en gång.

BOENDE

Önskar ni boka boende nära rinken finns detta alternativ: SÄRSTA VÄRDSHUS. Ni sköter bokningen på egen hand. Ange "BB Goalie" när ni bokar för 200 kr rabatt* per natt, *erbjudandet gäller endast så länge det finns rum. Det går även att boka hotell inne i Uppsala eller på Arlanda (tyvärr har vi inget specifikt erbjudande där). Det tar 9 minuter med pendeltåg från Uppsala C till Knivsta Station, och 8 minuter med pendeltåg från Arlanda.

TRANSFER

Vi erbjuder ingen transfer på denna camp men du tar dig lätt från Stockholm Arlanda Airport till Knivsta med pendeltåg, taxi eller Uber. Pendeltåget tar 8 minuter till Knivsta Station och från Knivsta Station till ishallen är det ca 400 m att gå. Från Stockholm C till Knivsta Station är det 46 minuter med pendeltåg.

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och anmälningsavgift återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Vid återbud senare än 20 dagar före camp behålles hela campavgiften. Undantag gäller vid uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga, då återbetalas hela campavgiften exkl. anmälningsavgiften. Intyget skall vara oss tillhanda före campstart. Observera att hela campavgiften måste vara betald vid campstart, annars förbehåller vi oss rätten att neka målvakten deltagande på campen. Återbetalning av anmälningsavgift sker ej. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka en camp hos BB Goalie Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka campen.

 
 

OM DIN GRUPP ÄR FULLBOKAD


Om er önskade vecka/grupp är fullbokad är ni varmt välkomna att ställa er på reservlistan nedan. Vi hör av oss om en plats öppnar upp sig för er och ni bestämmer då om ni fortfarande har möjlighet att ta platsen eller inte.

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.
  • Reservlista Sommarcamp Knivsta
    Att skydda Era personuppgifter är viktigt för oss, särskilt när det gäller skydd av den personliga integriteten vid bearbetning och användning av denna information. Om Ni har gett oss Era personuppgifter, kommer dessa inte att utlämnas till tredje part. Dessutom har Ni rätt, i enlighet med lagstadgade bestämmelser, till rättelse, blockering och radering av Era personuppgifter. På skriftlig begäran, via post eller e-post, kommer vi att informera Er kostnadsfritt om de personuppgifter som erhållits från webbplatsen och lagras. Vänligen skicka Er skriftliga begäran till info@bbgoalie.com