SOMMARCAMP RIMBO 2020

v. 28, v. 29


Välkommen till BB Goalie Academys Sommarcamp Rimbo 2020. Sommarcampen äger rum i Rimbo som ligger ca. 45 minuter utanför Stockholm (ca 30 minuter från Arlanda). Campen vänder sig till dig som har ett stort inre driv, som tycker om att jobba hårt och är ambitiös i dina satsningar att utvecklas som målvakt. Sommarcampen kräver en bra fysisk status då en vecka bland annat innefattar ca 23 h is. Utöver ispassen kör vi även ett fyspass per dag (mån-fre) samt teori.

Vi arbetar fokuserat och utmanar dig både mentalt och i dina ageranden på isen, allt för att du ska utvecklas maximalt som målvakt. Björn Bjurling är huvudinstruktör på campen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Rimbo ishall, Idrottsvägen 15, 762 31 Rimbo, Sverige

 

 


CAMPINFORMATION

 
 

DATUM

v. 28: 5-11 juli
v. 29: 12-18 juli

PRIS

Pris: 6 500 kr (dagelev)
Pris: 7 995 kr (helpension)

ÅLDRAR

Målvakter födda 2003-2009
 
 

Varje vecka välkomnar vi 24 stycken målvakter som delas upp i tre grupper om 8 målvakter per grupp (se nedan). Alla målvaktspass körs tillsammans och övriga pass följer man en grupp med utespelare.

v. 28:
Grupp 1: födda 2004-2005
Grupp 2: födda 2006-2007
Grupp 3: födda 2008-2009

v. 29:
Grupp 1: födda 2003-2004
Grupp 2: födda 2005-2006
Grupp 3: födda 2008-2009
 
 

CAMPEN INNEHÅLLER

  • 10 målvakts-specifika ispass
  • 8 ispass med utespelargruppen
  • Minst två matcher
  • Minst fem teoripass
  • Fem fyspass utformade specifikt för målvakter
 
Vid bokning väljer du helpension eller dagelev. Vi har inga rabatter på våra Sommarcamper

HELPENSION

PRIS: 7 995 SEK (varav bokningsavgift är 3 000 SEK). Helpension innefattar boende på campområdet (vandrarhem), frukost, lunch, middag och kvällsmål samt träningströja is.

DAGELEV

PRIS: 6 500 SEK (varav bokningsavgift är 3 000 SEK). Dagelev innefattar lunch, middag och träningströja is.

TRANSFER

PRIS: 150 SEK/väg. I samarbete med Hockey Camp Sweden erbjuder vi transfer t. o. r. Arlanda (betalas till Hockey Camp Sweden på plats). Mejla info@bbgoalie.com om du önskar transfer från/till Arlanda, senast en månad innan campstart.

EXTRANÄTTER

PRIS: 300 SEK per natt (betalas på plats, inga måltider ingår). Ni kan boka extranatt före och efter camp genom att mejla info@bbgoalie.com .

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och anmälningsavgift återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Vid återbud senare än 20 dagar före camp behålles hela campavgiften. Undantag gäller vid uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga, då återbetalas hela campavgiften exkl. anmälningsavgiften. Intyget skall vara oss tillhanda före campstart. Observera att hela campavgiften måste vara betald vid campstart, annars förbehåller vi oss rätten att neka målvakten deltagande på campen. Återbetalning av anmälningsavgift sker ej. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka en camp hos BB Goalie Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka campen.

 
 

OM DIN GRUPP ÄR FULLBOKAD


Om er önskade vecka/grupp är fullbokad är ni varmt välkomna att ställa er på reservlistan nedan. Vi hör av oss om en plats öppnar upp sig för er och ni bestämmer då om ni fortfarande har möjlighet att ta platsen eller inte.

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.
  • Reservlista Sommarcamp Rimbo 2020
    Att skydda Era personuppgifter är viktigt för oss, särskilt när det gäller skydd av den personliga integriteten vid bearbetning och användning av denna information. Om Ni har gett oss Era personuppgifter, kommer dessa inte att utlämnas till tredje part. Dessutom har Ni rätt, i enlighet med lagstadgade bestämmelser, till rättelse, blockering och radering av Era personuppgifter. På skriftlig begäran, via post eller e-post, kommer vi att informera Er kostnadsfritt om de personuppgifter som erhållits från webbplatsen och lagras. Vänligen skicka Er skriftliga begäran till info@bbgoalie.com