SPORTLOVSTRÄNINGAR 2021

Kvällar 1-4 mars

SPORTLOVSTRÄNINGARNA ÄR INSTÄLLDA

I samarbete med Väsby Hockey kör nu BB Goalie Academy Sportlovsträningar i Vilundahallen, Upplands Väsby. Träningarna passar dig som är ambitiös med din hockey, jobbar hårt och brinner för att utvecklas. Du tycker om direkt feedback och har ett stort driv. Under fyra kvällar arbetar vi fokuserat och utmanar dig i dina ageranden på isen, allt för att du ska utvecklas maximalt som målvakt.

Det är på grund av pandemin vi valt att inte köra en traditionell Sportlovscamp i år. Vi har mindre grupper och tydliga anpassningar kring träningarna för att följa restriktioner och råd. Mer information kring detta mejlas ut ca 5-7 dagar innan träningarna drar igång. Om Sportlovsträningarna blir inställda behåller BB Goalie Academy 200 SEK i bankavgifter och admin medan övrigt betalas tillbaka till kunden.

Varmt välkommen med er anmälan!

Plats: Vilundahallen, Upplands Väsby

 

 


TRÄNINGSINFORMATION

 
 

DATUM

Kvällar 1-4 mars 2021
(en träning/kväll)

PRIS

2150 SEK

ÅLDRAR

GRUPP 1: 2005-2010
GRUPP 2: 2007 & äldre
Målvakterna delas vidare upp i grupper
efter ålder och nivå
 

 

Se nedan för istid för respektive grupp. Vi delar i sedvanlig ordning upp målvakterna på isen efter ålder och nivå.

GRUPP 1 (2005-2010)
Is: 18.40-20.00*

GRUPP 2 (2007 & äldre)
Is: 20.20-21.40*

*Tiderna kan komma att justeras något, men vi skickar i så fall ut information om det i schemamejlet

Datum:
1 mars
2 mars
3 mars
4 mars
 
 

Sportlovsträningarna innehåller

  • 4 målvaktspass á 1 h 20 min
 

PRIS

2 150 SEK

Om ni vid betalning använder en rabattkod från Jullovscampen och den överstiger beloppet för Sportlovsträningarna, skriv detta i ordermeddelandet så mejlar vi ut en ny rabattkod på överskjutande belopp.

RABATTER

OBS! 2021 har vi ändrat vårt rabattsystem till följande: När du gått/genomfört en camp eller akademi hos oss får du 5 % rabatt på nästa camp/akademi. När du gått två camper/akademier hos oss får du 10% på alla efterföljande camper/akademier under samma kalenderår. Observera att vi inte har några rabatter på våra sommarcamper, men genomförd sommarcamp ger rabatt på efterföljande camp enligt ovan. Våra rabatter löper per kalenderår.

SCHEMA

Schema och övrig information skickas ut ca 5-7 dagar innan Sportlovsträningarna startar. Då kommer även instruktioner kring hur träningarna på ett säkert sätt kommer genomföras ur smittskyddssynpunkt.

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och träningsavgift återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Undantag gäller vid uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga, då återbetalas hela träningsavgiften om BB Goalie Academy får in en reserv. Intyget skall vara oss tillhanda före träningsstart. Om träningarna måste ställas in pga pandemin behåller BB Goalie Academy 200 SEK i bankavgifter och admin medan övrigt belopp fås tillbaka. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka träningar, akademier eller camper hos BB Goalie Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det är det bara att logga in på den för att boka träningarna.