SPORTLOVSCAMP ELIT 2023

27 februari-1 mars


I samarbete med AIK Hockey anordnar BB Goalie Academy en tredagars utvecklande och utmanande målvaktscamp. Utespelare som är intresserade av att gå på Sportlovscampen får vända sig till AIK Hockey för mer information och bokning. Campen äger rum den 27 februari-1 mars i Ritorps ishall, Solna.

Campen passar dig som brinner för att utveckla ditt målvaktsspel och inte är rädd för att jobba hårt. Vi ser till målvaktsspelet som helhet och utmanar dig i dina ageranden på isen. Du kommer att få jobba både på dina styrkor och på dina svagheter, allt för att du ska utvecklas maximalt som målvakt. Björn Bjurling huvudinstruktör på campen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Ritorps ishall, Kolonnvägen 24 B, Solna, Stockholm

 

 


DETALJER SPORTLOVSCAMP ELIT

 
 

DATUM

27 februari-1 mars

PRIS

3 895 kr

ÅLDRAR

Målvakter födda 2012-senior - Målvakterna delas in i grupper på isen efter ålder och nivå
 
 

SPORTLOVSCAMP ELIT INNEHÅLLER

  • 6 målvaktspass á 1 h 20 min
  • 3 fyspass
  • 3 teoripass
  • 3 luncher
  • Mellanmål
 

PRIS

3 895 SEK (inkl. bokningsavgift på 1500 SEK). Efter den 15 februari erläggs hela campavgiften vid bokning.

RABATTER

Vårt rabattsystem är följande: När du genomfört en camp eller akademi hos oss får du 5% rabatt på nästa camp/akademi du bokar under samma kalenderår. När du gått två camper/akademier hos oss får du 10% på alla efterföljande camper/akademier under samma kalenderår. Rabatter på efterföljande camper gäller endast om du genomfört camperna du bokat tidigare under samma år. Observera att vi inte har några rabatter på våra sommarcamper, men genomförd sommarcamp ger rabatt på efterföljande camp enligt ovan. Våra rabatter löper per kalenderår.

SCHEMA

Vi skickar ut schema och information ca en vecka innan campen startar.

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och campavgiften återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Undantag gäller vid uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga, då återbetalas hela campavgiften exkl. bokningsavgiften på 1500 SEK. Intyget skall vara oss tillhanda före campstart. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Om exceptionella yttre omständigheter (t ex Coronavirus) gör att campen måste ställas in behåller BB Goalie Academy 200 SEK i administrativa avgifter medan resterande belopp betalas tillbaka till kunden. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka camper eller akademier hos BB Goalie Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka campen. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.