UPPSTARTSCAMP ELIT SPÅNGA

11-12 september


Varmt välkomna till BB Goalie Academys Uppstartscamp Elit 11-12 september i Spånga ishall. Campen har upplägget med en för- och en eftermiddagsgrupp där en grupp går på is, har en paus med ett mellanmål, går på is igen och sedan är dagen slut. Campen innefattar 4 ispass, 2 teoripass (OBS! teorin är online) samt mellanmål/snack. Vi välkomnar målvakter födda 2011 och tidigare.

I vanlig ordning passar våra träningar dig som jobbar hårt, är ambitiös och har ett stort driv. Vår filosofi utgår ifrån att vi utmanar dig i dina ageranden på isen, och du får jobba på både dina styrkor och svagheter, allt för att du ska utvecklas maximalt som målvakt. Björn Bjurling huvudinstruktör på campen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Spånga ishall, Spånga

 

 


DETALJER UPPSTARTSCAMP SPÅNGA

 
 

DATUM

11-12 september

PRIS

Pris: 2 395 kr

ÅLDRAR

Målvakter födda 2011 och tidigare - Målvakterna delas vidare in i grupper på isen efter ålder och nivå
 
 

UPPLÄGG
Upplägget på Uppstartscampen i Spånga ishall är annorlunda än en traditionell helgcamp då endast en målvaktsgrupp är i hallen samtidigt. Vi kör målvaktspass, vila med snack, målvaktspass och sedan är dagen slut. Teorin är online och ska ses innan respektive campdags första pass. Vi delar i sedvanlig ordning upp målvakterna på isen efter ålder och nivå.

MORGON/FÖRMIDDAGSGRUPP BÅDA DAGARNA
Teori lördag samt söndag ses online innan resp. campdags första pass
Is 1 h 20 min
Vila med snack
Is 1 h 20 min

EFTERMIDDAGS/KVÄLLSGRUPP BÅDA DAGARNA
Teori lördag samt söndag ses online innan resp. campdags första pass
Is 1 h 20 min
Vila med snack
Is 1 h 20 min
 
 

UPPSTARTSCAMP SPÅNGA INNEHÅLLER

  • 4 målvaktspass á 1 h 20 min
  • 2 teoripass (online)
  • 2 snackspåsar
 

PRIS

2 395 SEK (inkl. bokningsavgift på 1000 SEK)

RABATTER

OBS! 2021 har vi ändrat vårt rabattsystem till följande: När du gått en camp eller akademi från oss får du 5 % rabatt på nästa camp/akademi du bokar. När du gått två camper/akademier hos oss får du 10% på alla efterföljande camper/akademier under samma kalenderår. Observera att vi inte har några rabatter på våra sommarcamper, men genomförd sommarcamp ger rabatt på efterföljande camp enligt ovan. Våra rabatter löper per kalenderår.

SCHEMA

Vi skickar ut schema ca en vecka innan Uppstartscampen startar. Då kommer äveninformation om onlineteorin.

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och campavgiften återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Undantag gäller vid uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga, då återbetalas hela campavgiften exkl. en bokningsavgift på 1000 SEK. Intyget skall vara oss tillhanda före campstart. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Om exceptionella yttre omständigheter (t ex Coronavirus) gör att Uppstartscampen måste ställas in behåller BB Goalie Academy 100 SEK i administrativa avgifter medan resterande belopp betalas tillbaka till kunden. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka camper eller akademier hos BB Goalie Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka campen. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.