VÅRCAMP ELIT 2021

24-25 april


Varmt välkomna till BB Goalie Academys Vårcamp Elit 2021. Vårcampen äger rum i Vilundahallen, Upplands Väsby och innefattar 4 ispass, 2 teoripass (OBS! teorin är online) samt mellanmål/snack. Vi välkomnar målvakter födda 2002-2010 och vi kommer att köra förmiddags- och eftermiddagsgrupper.

På grund av pandemin har vi i år mindre grupper och tydliga anpassningar kring träningarna för att följa restriktioner och råd. Mer information kring detta mejlas ut några dagar innan Vårcampen drar igång.

I vanlig ordning passar våra träningar dig som jobbar hårt, är ambitiös och har ett stort driv. Vår filosofi utgår ifrån att vi utmanar dig i dina ageranden på isen, och du får jobba på både dina styrkor och svagheter, allt för att du ska utvecklas maximalt som målvakt. Björn Bjurling huvudinstruktör på Vårcampen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Vilundahallen, Upplands Väsby

 

 


DETALJER VÅRCAMP

 
 

DATUM

24-25 april

PRIS

Pris: 2 495 kr

ÅLDRAR

Målvakter födda 2002-2010
 
 

UPPLÄGG
Upplägget på Vårcampen är annorlunda än tidigare då endast en målvaktsgrupp är i hallen samtidigt. Vi kör målvaktspass, vila med snack, målvaktspass och sedan är dagen slut. Teorin ska ses innan respektive campdags första pass. Vi delar i sedvanlig ordning upp målvakterna på isen efter ålder och nivå.

MORGON/FÖRMIDDAGSGRUPP BÅDA DAGARNA
Teori lördag samt söndag ses online innan resp. campdags första pass
Is 1 h 20 min
Vila med snack
Is 1 h 20 min

EFTERMIDDAGS/KVÄLLSGRUPP BÅDA DAGARNA
Teori lördag samt söndag ses online innan resp. campdags första pass
Is 1 h 20 min
Vila med snack
Is 1 h 20 min
 
 

VÅRCAMP ELIT INNEHÅLLER

  • 4 målvaktspass á 1 h 20 min
  • 2 teoripass (online)
  • 2 snackspåsar
 

PRIS

2 495 SEK (inkl. bokningsavgift på 1000 SEK)

RABATTER

OBS! 2021 har vi ändrat vårt rabattsystem till följande: När du gått en camp eller akademi från oss får du 5 % rabatt på nästa camp/akademi du bokar. När du gått två camper/akademier hos oss får du 10% på alla efterföljande camper/akademier under samma kalenderår. Observera att vi inte har några rabatter på våra sommarcamper, men genomförd sommarcamp ger rabatt på efterföljande camp enligt ovan. Våra rabatter löper per kalenderår.

SCHEMA

Vi skickar ut schema några dagar innan Vårcampen startar. Då kommer även instruktioner kring hur träningarna genomförs med hänsyn till pandemin samt information om onlineteorin.

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och campavgiften återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Undantag gäller vid uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga, då återbetalas hela campavgiften exkl. en bokningsavgift på 1000 SEK. Intyget skall vara oss tillhanda före campstart. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Om exceptionella yttre omständigheter (t ex Coronavirus) gör att Vårcampen måste ställas in behåller BB Goalie Academy 100 SEK i administrativa avgifter medan resterande belopp betalas tillbaka till kunden. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka camper eller akademier hos BB Goalie Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka campen. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.

 
 

OM VÅRCAMPEN ÄR FULLBOKAD!

RESERVLISTA

Om Vårcampen är fullbokad kan ni ställa er på reservlistan nedan. Vi hör av oss direkt en plats öppnar upp sig och det är er tur i kön, och ni bestämmer då om ni fortfarande har möjlighet att ta den platsen eller inte.

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.
  • Reservlista Vårcamp 2021
    Att skydda Era personuppgifter är viktigt för oss, särskilt när det gäller skydd av den personliga integriteten vid bearbetning och användning av denna information. Om Ni har gett oss Era personuppgifter, kommer dessa inte att utlämnas till tredje part. Dessutom har Ni rätt, i enlighet med lagstadgade bestämmelser, till rättelse, blockering och radering av Era personuppgifter. På skriftlig begäran, via post eller e-post, kommer vi att informera Er kostnadsfritt om de personuppgifter som erhållits från webbplatsen och lagras. Vänligen skicka Er skriftliga begäran till info@bbgoalie.com