BB GOALIE WARRIORS

Fysträning för målvakter


Varmt välkommen till BB Goalie Academys fysgrupp Warriors. Fysgruppen Warriors skapades med syfte att ge målvakter en specifik och kvalitativ träning då fysträningen inom hockeylagen ofta är mer inriktad mot utespelare.

VAD ÄR WARRIORS

För att bli en riktigt bra målvakt behöver du en väl genomtränad fysik. Eftersom många spelare idag ägnar många träningstimmar åt hockeyn har vi tagit fram en kvalitativ träningsmetod som inte tar för lång tid att genomföra samt är helt anpassad efter målvaktens fysiska behov. Väl utförd kommer den ge dig de fysiska förutsättningarna som krävs för att du ska utvecklas snabbare på isen.

HUR FUNGERAR WARRIORS

BB Goalie Warriors löper under 12 månader (maj 2021-april 2022) och bygger både fyscoaching online samt på en del fysiska träffar. Du behöver dock inte längre bo i Stockholmsområdet för att ta del av detta program då vi kommer hålla träningar online för dig som inte kan vara med på de fysiska träffarna. För att kunna vara med i BB Goalie Warriors behöver du dock ha Facebook då den allmänna kommunikationen runt t ex. träningar, fystester och utmaningar sker i en privat grupp där. Kommunikation med din fystränare sker via Messenger eller telefonkontakt.

 

 


DETALJER WARRIORS

 
 

PERIOD

maj 2021-april 2022

PRIS

4 595 kr

ÅLDRAR

Målvakter födda 2010 och tidigare
 
 

WARRIORS INNEHÅLLER

  • Fystest i maj och december 2021
  • 7 träningstillfällen maj-juni (i Solna eller online)
  • 10 utmaningar (online - görs hemma)
  • 2 hemmatester
  • Fysprogram i 12 månader (uppdateras med jämna mellanrum)
  • Löpande kontakt med fystränare
 

PRIS

4 595 SEK.

FRÅGOR?

Har du några frågor kring upplägg eller något annat, tveka inte att kontakta oss.

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och träningsavgiften återbetalas ej oavsett orsak. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka träningsgrupper, akademier eller camper hos BB Goalie Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka vald aktivitet.