BB EXCLUSIVE

Elitträningsgrupp Stockholm


BB Goalie Academys elitträningsgrupp BB Exclusive är för dig som tar ditt målvaktsspel på allvar. Träningen sker i Stockholmsområdet. För att passa in i BB Exclusive bör du vara väldigt ambitiös, vara villig att arbeta stenhårt och utvecklas mentalt. Träningen löper över ett helt år, från maj-april, och innefattar bland annat fysupplägg, isträning och mental coaching av din egen målvaktstränare. För att komma med i BB Exclusive måste man ansöka om en plats och sedan sker ett utval utifrån målvaktens ambitioner, förmåga och träningsvillighet. Då endast några få BB Exclusive-målvakter lämnar träningsgruppen varje år är platserna mycket begränsade. Inför BB Exclusive 2019/2020 är målvakter födda 2007 den yngsta årskullen som kan ansöka om plats.

För att kunna vara aktuell inför BB Exclusive 2019/2020 bör målvakten samt minst en förälder deltaga på vårt informationsmöte om elitträningsgruppen/konceptet. På mötet presenteras alla detaljer kring BB Exclusive, samt hur man ansöker till gruppen. All information och anmälan till detta möte hittar ni nedan. OBS! För att deltaga på mötet krävs en anmälan via formuläret nedan.

Vid frågor angående BB Exclusive, kontakta vår huvudinstruktör Björn Bjurling på telefonnummer 073-646 50 08.
 
 


ANMÄLAN TILL INFORMATIONSMÖTE BB EXCLUSIVE 2019/2020


Plats: F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7, Stockholm
Datum: 21 mars
Tid: 18.30

Anmäl er till informationsmötet via formuläret nedan.

OBS!
Mötet är endast för nya målvakter som är intresserade av att ansöka till BB Exclusive (ej för befintliga BB Exclusive-medlemmar)