TRÄNA MED BB GOALIE ACADEMY

Välkommen till av Sveriges mest populära målvaktsskolor för ishockeymålvakter

BB Goalie Academy vänder sig till dig som målmedvetet vill förbättra ditt målvaktsspel och är redo att jobba hårt, oavsett vilken nivå du spelar på. Vi fokuserar på alla delar i målvaktsspelet och jobbar utifrån en genomtänkt strategi. För oss är helheten lika viktig som detaljerna och vårt mål är att ge dig som ishockeymålvakt en maximal utveckling av ditt spel. Vi arbetar utifrån ett helhetstänk som innefattar isträning, fysträning, teori, kost och återhämtning samt ger dig verktyg som du själv kontinuerligt kan jobba med på hemmaplan. Nedan ser du våra aktuella målvaktscamper, akademier mm. Varmt välkommen med din anmälan!

 

AKTUELLA CAMPER

 

BB Goalie Uppstartscamp Elit Tumba, 24-25 augusti, 2024

Ishuset/Tumba ishall, Tumba. För målvakter födda 2014-senior. Läs mer och anmäl dig HÄR

AKTUELLA AKADEMIER

 
 • Stort tack för ett väldigt bra camp under höstlovet! Vår son John tyckte det var otroligt bra träning och de bästa målvaktstränarna han träffat hittills. Jag själv tittade på några ispass och jag kan bara hålla med. Bra och begripliga instruktioner, bra på att ställa krav och jättebra med barnen! Det var första gången han var med på BB Goalie och han kommer säkert tillbaka om tillfälle dyker upp.
  - Per
 • Jag har en supernöjd tonåring precis hemkommen från Sportlovscampen som tjattrar i örat på mig. Tack för att ni inspirerar och motiverar målvakterna på ett så grymt sätt. Vi ser fram emot nästa camp!

  - Alexandra

 • Björn, jag vill bara tacka för två bra dagar. Härlig intensitet och lärorika övningar. Sonen är trött men nöjd och glad. Det är sådana här läger och träningar som han behöver mycket av. Hoppas vi ses snart igen. Ska hålla utkik efter vårens aktiviteter.

  - Per

 • Jag vill bara hälsa att Vincent var supernöjd med helgens camp! Han sa att det var den bästa camp han någonsin varit på och han hade fått lära sig massor av saker han inte hade haft koll på sa han..det var förflyttningar och tyngdpunkter och gud vet allt...han bara bubblade! Helnöjd som sagt. Så stort tack och hälsa alla fantastiska ledare från oss!
  - Anna
 • Julia, Bjorn and the entire BB Goalie Team. We would like to express our gratitude for the amazing time our son had with you during the summer goalie camp. It sounds like he learned great deal of new things and is highly motivated to work hard during next season to bring his goal-tending to another level. Certainly we would love to enroll him to another edition of your Goalie Academy Camps - just keep us posted please when and where. Thanks again and best of luck with the great job you do!

  - Peter

 • Sonen fick Vårakademin imorse i present, har sällan sett honom så lycklig. Ni gör ett fantastiskt jobb både av och på is som verkligen uppskattas av såväl barn som föräldrar! Ni ska veta det :-)

  - Isabelle

 • Fantastisk! Tusen takk! Sebastian virker VELDIG fornøyd med campen og vil helt sikkert komme tilbake!

  - Lars

 • Björn och Julia, är bortrest och pratade nyss med Hugo i telefon. Han var glad som en speleman och sa att han hade haft det jättekul idag!! Då blir man glad som förälder! Snyggt!

  - Jonas

 • Tusen tack för ett bra läger. Simon är på väg hem och han har haft så roligt. Jag har fått filmer och rapporter och han är super nöjd. Vi kommer tillbaka!

  - Marie

 • Det var en grymt bra camp ni hade, hög fart. Duktiga skyttar, bra övningar. Bra ledare. Superb rakt igenom.

  - Tony och Pontus