OM OSSBakgrund

BB Goalie Academy är ett familjeföretag som grundades 2009 av den före detta SHL-målvakten Björn Bjurling och hans fru Julia. De första åren drevs företaget parallellt med deras respektive karriärer inom ishockey resp. marknadsföring och de anordnade några helgcamper per år. När en axelskada satte stopp Björns egen ishockeykarriär år 2011 bestämde paret sig för att börja utveckla BB Goalie Academy mer. Björn såg att det fanns många ungdomar som var i behov av en bra utbildning och BB Goalie Academy blev hans möjlighet att vara kvar inom ishockeyn och ägna sig det han brann för mest; målvaktsspel.

BB Goalie Academy idag

BB Goalie Academy verkar främst i Stockholmsområdet. Sedan starten 2009 har antalet målvakter som tränar med oss vuxit lavinartat. Idag tränar BB Goalie Academy allt ifrån 8-åringar till målvakter på senior- och elitnivå. Utöver löpande helgcamper under året anordnar vi även sommarcamper, höstlovs- jullovs- och sportlovscamper. BB Goalie Academy erbjuder även akademier under våren, elitträningsgrupper (BB Exclusive) samt privatträningar. Förutom det arbetar vi även som inhyrda målvaktstränare för olika klubbar och hockeygymnasium.

Värdegrund/filosofi

BB Goalie Academys ledord är devisen "hårt arbete lönar sig". Vi arbetar långsiktigt och ser till alla delar för att skapa en maximal utveckling av ditt målvaktsspel. Det är inte bara isträningen som är viktig, utan även fysträning, kost, återhämtning och vila. Vi arbetar för att ge dig verktyg och ett mindset som hjälper dig framåt i din karriär även på hemmaplan.

Your future starts here

Eftersom vi anpassar träningen utifrån individens förutsättningar välkomnar vi alla målvakter, oavsett spel- och kunskapsnivå. Visst har vi specifika träningar, träningsgrupper och camper endast för elitmålvakter, men alla har ju börjat någonstans. Det viktigaste är att du har ett öppet sinne och är beredd att arbeta hårt. Så vad väntar du på? Anmäl dig till en camp redan idag!
 
 • Tack Julia & Björn Bjurling för ännu en fantastisk helg! Det har varit helt underbart att se Björne, Pontus Sjögren och Christopher Heino-Lindberg assisterade av alla andra engagerade tränare och skyttar! Vi ses på nästa camp!

  - Jocke

 • Tack för ännu en härlig helg!! Har en sjuttonåring med träningsvärk i soffan. Vi syns på nästa camp..

  - Ove

 • Sonen tackar för en kanonhelg, helt otroligt sätt ni tar hand om alla barn och ungdomar på.

  - Fredrik

 • Tack för en otroligt kul och lärorik helg! Har en supernöjd son som vill tillbaka till nästa camp!

  - Villiam och mamma Aleksandra

 • Tack så in i bomben för en kanonhelg! Helt sjukt så lärorik…8 målvaktsklubbor av 5 möjliga för denna camp, långt, långt över förväntan! :) Bra bemötande av ALLA inblandade! Hoppas verkligen vi ses igen! TACK!

  - Daniel

 • Tack vare senaste campen gjorde jag min bästa hockeymatch någonsin! Jag var outstanding på plan!

  - Filip

 • Carl vill gärna anmäla sig till campen i augusti, och vill även tacka för två kanondagar!

  - Axel

 • Vill passa på att tacka för förra campen som min son Albin tyckte var det roligaste på hela säsongen. Och jag själv tyckte den var mycket bra organiserad och givande. Tack än en gång. Vi ses på nästa camp i augusti.

  - Johnny

 • Med lite distans till helgen och efter att ha låtit mycket sjunka in i ”skalle och kropp” vill vi på detta vis tacka för en kanonhelg i MB-hallen. Johannes kom hem mycket nöjd och glad (samt trött, men det hör ju till). Vi har suttit och diskuterat allt ifrån målvaktsspel i stort till att även titta på de små detaljerna, som hur han placerar plockhandsken. Kul! Ser fram emot kommande camper, räkna med att Johannes återkommer! :)

  - Fredrik och Anna