VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR


PASSAR ERA MÅLVAKTSCAMPER FÖR ALLA?

Ja, våra målvaktscamper passar alla från 10 år och uppåt (om inget annat är angivet). Vi lägger sällan vikt vid vilken nivå du spelar på, utan det är din arbetsinsats, din förmåga att hålla fokus och din förmåga att ta feedback och diskutera utveckling som räknas.

HUR GENOMFÖR JAG SLUTBETALNINGEN?

Logga först in på din spelarprofil. När du är inloggad, klicka på "Mina ordrar/My orders", där du ser vilka bokningar som är aktuella. Klicka därefter på "Visa slutbetalning" på aktuell bokning och till sist "Betala".

NÄR KOMMER SCHEMAT FÖR BOKAD CAMP?

Vi siktar alltid på att mejla ut schemat senast en vecka innan campstart. Mejlet går ut via vårt mejlsystem. Om du inte får schemamejlet så har det fastnat i skräpposten eller liknande. Vi mejlar alltid ut schemat manuellt ett par dagar senare till de som vi i vårt mejlsystem ser inte har öppnat schemamejlet.

HAR NI NÅGRA RABATTER?

Vi värnar om våra återkommande kunder, därför har vi infört ett rabattsystem som är följande: När du genomfört en camp eller akademi hos oss får du 5% rabatt på nästa camp/akademi du bokar. När du gått två camper/akademier hos oss får du 10% på alla efterföljande camper/akademier under samma kalenderår. Rabatter på efterföljande camper gäller endast om du genomfört camperna du bokat tidigare under samma år. Observera att vi inte har några rabatter på våra sommarcamper, men genomförd sommarcamp ger rabatt på efterföljande camp enligt ovan. Våra rabatter löper per kalenderår.

HUR FÅR JAG MIN RABATT?

Vi ser vilka camper/akademier du gått i vårt bokningssystem. När du har rätt till en rabatt gör vi på följande sätt: om du anmält dig till en camp och endast betalat anmälningsavgiften så lägger vi rabatten på slutbetalningen. Rabatten syns endast vid inloggning och när du klickar på slutbetalningen för aktuell bokning. Om du anmält dig till en camp och betalat hela beloppet med en gång så betalar vi tillbaka rabatten. Pengarna kommer in på kortet du betalade med max tio dagar efter vi har behandlat bokningen. Du behöver inte ange vilka camper du gått på för att få rabatten.