JULLOVSCAMP STOCKHOLM

27-29 december 2019


Välkommen till BB Goalie Academys Jullovscamp i Vilundahallen, Upplands Väsby, Stockholm. Campen vänder sig till dig som jobbar hårt, är ambitiös och har ett stort driv. Under tre fullspäckade dagar arbetar vi fokuserat och utmanar dig i dina ageranden på isen, allt för att du ska utvecklas maximalt som målvakt. Utöver isträningen kör vi även fys specialanpassad för målvakter samt teori. Björn Bjurling är huvudinstruktör på campen. Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Vilundahallen, Husarvägen 27-29, Upplands Väsby, Stockholm

Åldersgrupp: Målvakter födda 2009 upp till senior
- Målvakterna delas vidare in i grupper efter ålder och nivå


Campen innehåller:
- Sex ispass
- Tre fyspass
- Tre teoripass
- Tre luncher
- Sex mellanmål


Pris: 3495 kronor varav 1500 kr är anmälningsavgift (inkvartering ingår ej). För att kunna boka en camp hos BB Goalie Academy måste ni ha en spelarprofil.

Rabatter: Har ni gått på någon våra camper/akademier under 2019 får ni 10% rabatt på denna camp. Meddela vilken camp/akademi du gått på i ordermeddelandet så reglerar vi rabatten på betalningen/slutbetalningen. OBS! Om du får en rabatt du ej har rätt till kommer vi fakturera dig rabatten i efterhand.

CAMPEN ÄR FULLBOKAD

Om ni önskar ställa er på reservlistan, fyll i nedan formulär. Om en plats blir ledig och det är er tur i kön, hör vi av oss till er och ni har då en dag på er att bestämma om ni tar platsen eller inte, innan den går vidare till nästa målvakt på listan:

  • Reservlista Jullovscamp 2019
    Att skydda Era personuppgifter är viktigt för oss, särskilt när det gäller skydd av den personliga integriteten vid bearbetning och användning av denna information. Om Ni har gett oss Era personuppgifter, kommer dessa inte att utlämnas till tredje part. Dessutom har Ni rätt, i enlighet med lagstadgade bestämmelser, till rättelse, blockering och radering av Era personuppgifter. På skriftlig begäran, via post eller e-post, kommer vi att informera Er kostnadsfritt om de personuppgifter som erhållits från webbplatsen och lagras. Vänligen skicka Er skriftliga begäran till info@bbgoalie.com
Betalning: Ni kan välja mellan att betala endast anmälningsavgiften nu eller hela campavgiften med en gång. Om ni väljer att betala anmälningsavgiften nu ska slutbetalningen vara oss tillhanda senast den 12 december 2019. Ni loggar ni på er spelarprofil för att erlägga slutbetalningen. När det är ca fem veckor kvar tills campen äger rum tas alternativet att betala bokningsavgift bort och hela beloppet för campen betalas med en gång vid bokning.

Schema skickas ut ca 7-10 dagar innan campstart till e-postadressen som är registrerad på spelarprofilen.

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och anmälningsavgift återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Vid återbud senare än 14 dagar före camp behålles hela campavgiften. Undantag gäller vid uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga, då återbetalas hela campavgiften exkl. anmälningsavgiften. Intyget skall vara oss tillhanda före campstart. Efter campstart återbetalas ingen del av campavgiften, oavsett anledning till återbud. Observera att hela campavgiften måste vara betald vid campstart, annars förbehåller vi oss rätten att neka målvakten deltagande på campen. Återbetalning av anmälningsavgift sker ej. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.