BB GOALIE SOMMARCAMP KNIVSTA 2024


Campvecka 1: 28 juni-2 juli
Campvecka 2: 3-7 juli


Välkommen till BB Goalie Academys Sommarcamp Knivsta. Sommarcampen pågår under fem heldagar och äger rum i CIK-hallen i Knivsta, ca 45 minuter norr om Stockholm (ca 10-15 minuter från Arlanda). Campen vänder sig till dig som har ett stort inre driv, som tycker om att jobba hårt och är ambitiös i dina satsningar att utvecklas som målvakt.

Campen anordnas i samarbete med vår partner Future Star Academy och utespelare kan anmäla sig här.

Utöver ispassen kör vi även minst ett fyspass per dag samt ett teoripass per dag. Vi arbetar fokuserat och utmanar dig både mentalt och i dina ageranden på isen, allt för att du ska utvecklas maximalt som målvakt. Björn Bjurling är huvudinstruktör på campen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: CIK-hallen (Centrum för Idrott och Kultur)/Knivsta Ishall, Parkvägen 31A, Knivsta, Sverige
 
 


CAMPINFORMATION

 
 

DATUM

Campvecka 1: fredag 28 juni-tisdag 2 juli
Campvecka 2: onsdag 3 juli-söndag 7 juli

PRIS

6 745 SEK
 

CAMPEN INNEHÅLLER

  • Tio målvakts-specifika ispass á 1 h 20 min
  • Minst ett ispass med en utespelargrupp
  • Minst fem fys/rörlighetspass utformade för målvakter
  • Fem teoripass
  • Fem luncher eller fem middagar (beroende på grupp)
  • Mellanmål
  • En BB Goalie träningströja is
 
På denna camp erbjuder vi endast dagelev, men önskar du boka boende, se nedan för mer information.

PRIS DAGELEV:

6 745 kr (varav 3 000 kr är bokningsavgift). Dagelev innefattar lunch (eller middag), mellanmål och träningströja is. Väljer ni att betala bokningsavgiften separat ska slutbetalningen vara oss tillhanda senast 2024-05-31. Logga in på er spelarprofil för att erlägga slutbetalningen. Vid bokningar efter 1 juni 2024 erläggs hela campavgiften med en gång.

OBS! Vi har inga rabatter på våra sommarcamper, men genomförd sommarcamp ger rabatter på efterföljande camper under samma kalenderår.

BOENDE/KOMMUNALA FÄRDMEDEL

Önskar ni boka boende nära rinken finns detta alternativ: SÄRSTA VÄRDSHUS. Ni sköter bokningen på egen hand. Om ni anger "BB Goalie" betalar ni 1350 kr* per natt för dubbelrum (1050 kr* för singelrum) inkl. frukost, *erbjudandet gäller endast så länge det finns rum. Det går även att boka hotell inne i Uppsala eller på Arlanda (tyvärr har vi inget specifikt erbjudande där, men rekommenderar er att titta på t ex hotels.com). Vi kan även tipsa om att leta på eller i närheten av KnivstaAirbnb.

Det tar 9 minuter med pendeltåg från Uppsala C till Knivsta Station, och 8 minuter med pendeltåg från Arlanda. Då Knivsta tillhör Uppsala kommun hittar ni priser för t ex. 7-dagars UL-biljett för ungdom HÄR (kostar 240 SEK okt 2023).

Från Stockholm C till Knivsta Station är det 46 minuter med pendeltåg. Observera att du behöver en kombinerad SL/UL-biljett för att resa till Knivsta från Stockholm, alternativt en tilläggsbiljett. Läs mer HÄR.

Från Knivsta Station är det ca 400 meter till ishallen.

TRANSFER

Vi erbjuder ingen transfer på denna camp men du tar dig lätt från Stockholm Arlanda Airport till Knivsta med pendeltåg, taxi eller Uber. Pendeltåget tar 8 minuter till Knivsta Station och från Knivsta Station till ishallen är det ca 400 m att gå.

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och bokningsavgift återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Vid återbud senare än 20 dagar före camp behålles hela campavgiften. Undantag gäller vid uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga, då återbetalas campavgiften exkl. bokningsavgiften. Intyget skall vara oss tillhanda före campstart. Observera att hela campavgiften måste vara betald vid campstart, annars förbehåller vi oss rätten att neka målvakten deltagande på campen. Återbetalning av anmälningsavgift sker ej. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Om exceptionella yttre omständigheter (t ex Coronavirus) gör att campen måste ställas in behåller BB Goalie Academy 300 SEK i administrativa avgifter medan övrig campavgift fås tillgodo eller tillbaka enligt ök med kund. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka en camp hos BB Goalie Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka campen.

 
 

OM DIN GRUPP ÄR FULLBOKAD


Om er önskade campvecka/grupp är fullbokad är ni varmt välkomna att ställa er på reservlistan nedan. Vi hör av oss om en plats öppnar upp sig för er och ni bestämmer då om ni fortfarande har möjlighet att ta platsen eller inte.

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.
  • Reservlista Sommarcamp Knivsta
    Att skydda Era personuppgifter är viktigt för oss, särskilt när det gäller skydd av den personliga integriteten vid bearbetning och användning av denna information. Om Ni har gett oss Era personuppgifter, kommer dessa inte att utlämnas till tredje part. Dessutom har Ni rätt, i enlighet med lagstadgade bestämmelser, till rättelse, blockering och radering av Era personuppgifter. På skriftlig begäran, via post eller e-post, kommer vi att informera Er kostnadsfritt om de personuppgifter som erhållits från webbplatsen och lagras. Vänligen skicka Er skriftliga begäran till info@bbgoalie.com