UPPSTARTSCAMP ELIT TUMBA

24-25 augusti, 2024


Varmt välkomna till BB Goalie Academys Uppstartscamp Elit 24-25 augusti i Ishuset/Tumba ishall, Tumba. Campen är en traditionell helgcamp som innefattar 4 ispass, 2 teoripass, 2 fyspass, 2 luncher samt mellanmål. Vi välkomnar målvakter födda 2014 och tidigare.

I vanlig ordning passar våra målvaktscamper dig som jobbar hårt, är ambitiös och har ett stort driv. Vår filosofi utgår ifrån att vi utmanar dig i dina ageranden på isen, och du får jobba på både dina styrkor och svagheter, allt för att du ska utvecklas maximalt som målvakt. Björn Bjurling huvudinstruktör på campen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Ishuset/Tumba ishall, Munkhättevägen 41, Tumba

 

 


DETALJER UPPSTARTSCAMP ELIT

 
 

DATUM

24-25 augusti

PRIS

3095 kr

ÅLDRAR

Målvakter födda 2014 och tidigare - Målvakterna delas in i grupper på isen efter ålder och nivå
 
 

UPPSTARTSCAMP INNEHÅLLER

  • 4 målvaktspass á 1 h 20 min
  • 2 fyspass
  • 2 teoripass
  • 2 luncher
  • Mellanmål
 

PRIS

3 095 SEK (inkl. bokningsavgift på 1500 SEK).

RABATTER

Vårt rabattsystem är följande: När du genomfört en camp eller akademi hos oss får du 5% rabatt på nästa camp/akademi du bokar under samma kalenderår. När du genomfört två camper/akademier hos oss får du 10% på alla efterföljande camper/akademier under samma kalenderår. Rabatter på efterföljande camper gäller endast om du genomfört camperna du bokat tidigare under samma år. Observera att vi inte har några rabatter på våra sommarcamper, men genomförd sommarcamp ger rabatt på efterföljande camp enligt ovan. Våra rabatter löper per kalenderår. Om ni har rätt till rabatt och betalar anmälningsavgiften vid bokning så lägger vi rabatten på slutbetalningen. Väljer ni att betala hela campavgiften vid bokning betalar vi tillbaka rabatten till er.

SCHEMA

Vi skickar ut schema och information ca en vecka innan campen startar.

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och campavgiften återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Undantag gäller vid uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga, då återbetalas campavgiften exkl. bokningsavgiften på 1500 SEK. Bokningsavgiften återfås ej. Intyget skall vara oss tillhanda före campstart. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Om exceptionella yttre omständigheter (t ex Coronavirus) gör att campen måste ställas in behåller BB Goalie Academy 200 SEK i administrativa avgifter medan resterande belopp betalas tillbaka till kunden. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka camper eller akademier hos BB Goalie Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka campen. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.

 
 

CAMPEN ÄR FULLBOKAD!

RESERVLISTA

Om campen är helt fullbokad eller fullbokad i din åldersgrupp kan ni ställa er på reservlistan nedan. Vi hör av oss direkt en plats öppnar upp sig och det är er tur i kön, och ni bestämmer då om ni fortfarande har möjlighet att ta den platsen eller inte.

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.
  • Reservlista Uppstartscamp
    Att skydda Era personuppgifter är viktigt för oss, särskilt när det gäller skydd av den personliga integriteten vid bearbetning och användning av denna information. Om Ni har gett oss Era personuppgifter, kommer dessa inte att utlämnas till tredje part. Dessutom har Ni rätt, i enlighet med lagstadgade bestämmelser, till rättelse, blockering och radering av Era personuppgifter. På skriftlig begäran, via post eller e-post, kommer vi att informera Er kostnadsfritt om de personuppgifter som erhållits från webbplatsen och lagras. Vänligen skicka Er skriftliga begäran till info@bbgoalie.com